کد خبر : 13851
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۵
150 مشترک

سوسیس بخر، سرطان خون ببر!

بیشتر پزشکان و متخصصان بر این باورند که در برنامه غذایی کودکان به هیچ وجه نباید جایی برای هات‌داگ وجود داشته باشد و یا دست کم مصرف آن باید محدود شود.

به گزارش گروه پرشکی سلامت وعده صادق؛ هات‌داگ از جمله غذاهای محبوب و پرطرفدار در میان افراد در سنین مختلف است و یکی از غذاهایی است که کودکان و نوجوانان بسیار به مصرف آن علاقه‌مند هستند و در بیشتر مواقع مصرف آن را با پنیر و آب‌های گازدار ترجیح می‌دهند و همین امر بر معایب آن میفزاید. بنابر تحقیقی جدید، کودکانی که در هر ماه بیش از دو عدد هات‌داگ استفاده کنند ۹ برابر بیشتر از کودکان دیگر امکان دارد که به سرطان خود در دوران کودکی مبتلا شوند.
علاوه بر این، مادرانی که در دوران بارداری در هر هفته یک هات‌داگ مصرف کنند احتمال اینکه نوزداشان در دوران کودکی به سرطان مبتلا شود افزایش می‌یابد. به طور مشابه، پدرانی که قبل از اقدام به بارداری مقادیر زیادی هات‌داگ مصرف می‌کنند بیشتر امکان دارد که کودکانشان در آینده به سرطان خون مبتلا شوند.
نیتریت یکی از مواد افزودنی به هات‌داگ است که می‌تواند سبب مسمومیت غذایی حاد شود. طی فرآیند پخت هات‌داگ، نیترات موجود در آن با آمین‌هایی که به طور طبیعی در گوشت وجود دارد ترکیب می‌شود و نیتروسو تشکیل می‌شود که خود ترکیبی سرطان‌زا است و می‌تواند در کودکان سبب بروز سرطان خون شود.سعی کنید در صورت استفاده از هات‌اگ از گوشت‌های بدون نیتریت استفاده کنید و یا مصرف هات‌داگ را تا حد امکان به حداقل برسانید.
منبع: MedicalDaily
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب