کد خبر : 21498
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱:۲۷
124 مشترک

گوجه سبز ، نوبرانه ای با خواص شگفت انگیز

فصل بهار همواره با شکوفایی گل ها و شکوفه ها همراه است و مردم در آن منتظر سبزی ها و میوهای نوبرانۀ مخصوص این فصل هستند.

به گزارش وعده صادق، یکی از میوه های فصل بهار گوجه سبز است که به دلیل کمبود و محدود بودن زمان توزیع، مردم برای خرید آن رغبت و عجله نشان می دهند.

گوجه سبز با رنگ زیبا و طعم ترش خود شناخته می شود که معمولا برای ملایم تر شدن طعم ترشش با نمک مصرف می شود.

این میوۀ خوشمزه در واقع همان هلوی نارس است که زمان پیدایش آن به حدود ۱۵۰ سال پیش می رسد.

گوجه سبز از خانوادۀ بادام ها به شمار می آید که شامل هلو، زردآلو، گیلاس و بادام می شود و از خواصّ آن می توان به تحریک اشتها و کمک به هضم غذا اشاره کرد.

البته توصیه می شود این میوۀ خوشمزه را بیش از ۱۰ عدد در روز مصرف نکنید تا اثر منفی روی معده نگذارد.

گوجه سبز غیر از آن که به صورت خام مصرف می شود از آن در طبخ خورش های خوشمزه نیز استفاده می کنند.

منبع: العالم

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

    Sorry, no posts matched your criteria.

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب