• تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۴۲ | کد خبر : 24010
  • به گزارش وعده صادق، ابریشیم به عنوان یکی از مقاومترین مواد طبیعی به حساب می آید و داخل آن پروتئین مقاومی به نام «فیبروئین» وجود دارد که موجب ثبیت ساختار مواد می شود ضمن اینکه از مواد هم محافظت می کند.

     

    محققین دانشگاه «تافتس آمریکا»  بر روی سطح میوه حساس توت فرنگی محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم یک درصد را در شرایط بخار و خلاء قرار دادند و بعداز آن توت فرنگی به مدت یک هفته در دمای اتاق نگهداری شد که هیچ آسیبی به آن نرسید و همچنان طراوت خود را حفظ کرده بود.

     

    این در حالی بود که توت فرنگی هایی که از چنین ماده حفاظتی برخوردار نبودند بعداز یک هفته آب و رنگ خود را از دست داده بودند.

     

    به گفته محققین به کارگیری محلول ابریشم موجب روند آهسته تبخیر در میوه می شود که این امر باعث افزایش تازگی و طراوت میوه می شود.

     

    همچنین از خواص دیگر این محلول کاهش نفوذپذیری دی اکسیدکربن و اکسیژن در داخل میوه است.

     

    محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم بدون رنگ و مزه است./مهر

     

     

       نظر مخاطبان                                  نظرشما چیست؟               در انتظار تایید:0

  • برچسب ها :
  •  

    رزرو هتل در مشهد

     

    آخرین اخبار