رزرو هتل در مشهد

 

  • تاریخ انتشار: پنج شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۴۱ | کد خبر : 28818
  • چرا هنگام افطاری باید خرما بخوریم؟!

    به گزارش وعده صادق، خرما در ماه مبارک رمضان به میزان فراوانی مصرف می شود، و همواره بر اهمیت خوردن چند خرما در اول افطار تأکید شده است.

    البته خرما باید در طول سال نیز خورده شود، تا فرد از فواید درمانی و پیشگیرانۀ آن برخوردار شود.

    خرما بهترین غذا هنگام افطاری است، زیرا روزه دار پس از ساعت ها تشنگی و گرسنگی با خوردن خرما می تواند کمبود شدید ویتامین ها و مواد غذایی و کاهش قند خون خود را جبران کند .

    خرما مملو از مواد مغذی و مفید است و به آسانی هضم و جذب می شود و قند و مواد معدنی بدن را فوراً تأمین می کند و شادابی را به روزه دار بازمی گرداند و خستگی را دور می کند .

    خرما به علت داشتن مقدار زیادی آهن ، درمان کم خونی است و از خاصیت ضد سرطان برخوردار است.

    فواید خرما :

    به علت داشتن فسفر و کلسیم تقویت کنندۀ استخوان و دندان است و قدرت بینایی را به علت داشتن ویتامین آ افزایش می دهد و مانع ابتلای فرد به بیماری شب کوری می شود.

    عصب های شنوایی را تقویت می کند و آرامش بخش اعصاب نیز می باشد، و درمان بیماری های کبد و یرقان محسوب می شود و مانع تَرَک خوردن لبها ، خشکی پوست و شکسته شدن ناخن می شود.

    برای درمان بیماری های معده و روده خورده می شود و به علت داشتن فیبر باعث بهبود کار رودها می شود و به علت داشتن املاحی همچون کلسیم مانع ابتلای فرد به ترشی معده می شود.

    خرما جزو معدود مواد غذایی است که باکتری و میکروب را به بدن خورنده منتقل نمی کند، و حتی تک سلولی های بیماری زای ” آمیب ها ” و باکتری ها را می کُشد.

    منبع:آنا
    انتهای پیام/

    :: عضویت در سوپر گروه حامیان آیت الله رئیسی در تلگرام :: «کلیک کنید»

  • برچسب ها : , ,
  •    نظر مخاطبان                                  نظرشما چیست؟               در انتظار تایید:0

    آخرین اخبار