کد خبر : 54102
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
91 مشترک

ساندویچ و پیتزا از دیدگاه طب سنتی

ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن سوسی و کالباس، بیماری های مختلفی را باعث می شوند.

به گزارش وعده صادق ،خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می کند که می تواند موجب بیماری میگرن شود. از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند همورویید، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و … را به دنبال دارد.

نکته : پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن، که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کش دار پیدا می کنند سودازا می باشند. توصیه می شود به جای آن ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی می باشد استفاده شود(به شرط آنکه روغن آن سوخته نباشد)

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب