رزرو هتل در مشهد

 

  • تاریخ انتشار: دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۳۲ | کد خبر : 54102
  • ساندویچ و پیتزا از دیدگاه طب سنتی

    به گزارش وعده صادق ،خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می کند که می تواند موجب بیماری میگرن شود. از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند همورویید، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و … را به دنبال دارد.

    نکته : پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن، که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کش دار پیدا می کنند سودازا می باشند. توصیه می شود به جای آن ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی می باشد استفاده شود(به شرط آنکه روغن آن سوخته نباشد)

    :: عضویت در سوپر گروه حامیان آیت الله رئیسی در تلگرام :: «کلیک کنید»

  • برچسب ها :
  •    نظر مخاطبان                                  نظرشما چیست؟               در انتظار تایید:0

    آخرین اخبار