کد خبر : 61544
تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ - ۷:۳۲
79 مشترک

با این ادویه کشنده ترین سرطان دنیا را به زانو درآورید

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کمی سلیقه و حوصله در انتخاب مواد غذایی می‌تواند شاخ سرطان را نیز بشکند.

به گزارش وعده صادق ،کارشناسان دانشگاه “بوخوم” در کشور آلمان به تازگی دریافتند مصرف خوراکی‌های تند و حاوی ادویه می تواند باعث وقفه در رشد سلول های سرطانی سینه در زنان شود.

در این تحقیق کارشناسان با اضافه کردن ماده اصلی تشکیل دهنده فلفل که “کپسایسین” نام دارد به تومورهای سرطانی، متوجه کندی رشد آنها شده‌اند. این کاهش رشد تومور سرطانی همچنین باعث کندی فرآیند گسترش سلول های سرطانی به سایر قسمت های بدن و بروز متاستاز می شود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه می کنند افراد به ویژه مبتلایان به سرطان سینه یا افرادی که در خانواده و اقوام درجه یک آنها مورد ابتلا به این بیماری وجود دارد حتما در وعده های غذایی خود مصرف فلفل و ادویه‌جات تند را قرار دهند.
کارشناسان اعتقاد دارند بوی تند فلفل و کپسایسین باعث نابودی سلول های سرطانی در مبتلایان می شود و نرخ ابتلا به این بیماری در کشورهایی که ادویه و فلفل در رژیم غذایی آنها وجود دارد پایین تر از سایر کشورها است.
همچنین مصرف فلفل می تواند باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردها و افزایش شانس باروری در آنها و مبارزه با علائم پیری شود و کارشناسان مصرف این ماده غذایی مغذی را به آنها توصیه می کنند./برنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب