رزرو هتل در مشهد

 

  • تاریخ انتشار: جمعه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۳۰ | کد خبر : 75865
  • کنترل استاندارد محصولات غذایی با وزارت بهداشت نیست

    به گزارش وعده صادق به نقل از مهر به نقل از خانه ملت، نیره پیروز بخت در خصوص بررسی سلامت و تعیین استاندارد محصولات غذایی همچون سوسیس و کالباس، گفت: سازمان ملی استاندارد مرجع تعیین همه استانداردهای اجباری است، تایید و نظارت بر استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس هم از سوی سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت مشخص می‌شود.

    وی تصریح کرد: در حقیقت این سازمان و وزارت بهداشت هر دو از منظرهای مختلف در خصوص استاندارد محصولات غذایی نظر می‌دهند اما وزارت بهداشت نمی‌تواند محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس را از منظر استاندارد کنترل کند.

    پیروز بخت تاکید کرد: روابط فنی برای تعیین استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس لازم است که تعیین و کنترل این ضوابط فنی توسط وزات بهداشت انجام می‌گیرد.

    رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اینکه در نهایت استاندارد محصولات غذایی چون سوسیس و کالباس توسط سازمان ملی استاندارد تایید و اعلام می‌شود، گفت: سازمان ملی استاندارد، استاندارد محصلات غذایی چون سوسیس و کالباس را مشخص اما ضوابط فنی توسط مراجع دیگر چون وزارت بهداشت تعیین می‌شود.

    همراه با شبکه خبری وعده صادق

    منبع:

    :: عضویت در سوپر گروه حامیان آیت الله رئیسی در تلگرام :: «کلیک کنید»

  • برچسب ها : , , , ,
  •    نظر مخاطبان                                  نظرشما چیست؟               در انتظار تایید:0

    آخرین اخبار